Tennislessen

Tennisles van Frank Sommandas?

Mijn naam is Frank Sommandas, ik ben 48 jaar oud, getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik hou van sporten, waarbij tennis natuurlijk op één staat. Naast het tennissen zeil ik graag, speel ik gitaar (flamenco) en ik reis graag met mijn gezin. Ik vind het heerlijk om les te geven, zowel aan jeugd als aan volwassenen. Met een positieve en geduldige benadering ben ik ervan overtuigd dat je elke les beter kunt worden.

Ik heb heel wat cursussen gedaan na de opleiding bij de KNLTB; enkele voorbeelden: voetenwerk, tactiek, biomechanica, speltype specifieke training, tenniskids, lesgeven aan pubers en racket tunen. Een van de leukste was een workshop cardio tennis op Oahu, Hawaii.

Mijn kijk op tennislessen: Elke les beter worden, waarbij het plezier voorop staat. Omdat de lessen vaak intensief zijn werk je automatisch aan jouw conditie. Ik ben sterk in het analyseren van slagen, dus ik kan je snel beter leren tennissen. Maar ik zal ook voldoende aandacht besteden aan tactische en mentale doelen.

Ik werk ook bij de Gooische Vallei in Hilversum en bij Phonosmash in Baarn. Ik vind het ook leuk om les te mogen geven bij TV Toss.

De lessen kosten voor TOSS-leden 40 euro per uur. Je kan privélessen volgen, maar je kunt ook samen of met meer personen lessen. De dag, de tijd en het aantal lessen is bespreekbaar. Dus 5 lessen dubbeltactiek of 3 lessen backhand, het is allemaal mogelijk.

Graag tot gauw, Frank

Voor vragen: 06-24364649

PS. Ik bespan ook rackets (op verzoek met armvriendelijke snaren) voor 20.00 euro. Een nieuwe overgrip kost euro 2,50.